مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی
با توجه به تغییراتی که در موضوعات مالیاتی در سالهای اخیر بهوجود آمده، انجام تراکنشهای مالیاتی به امری پیچیده تبدیل شده است. افراد بسیاری در موسسات مالیاتی حضور پیدا میکنند که مشکلاتی از جمله عدم آگاهی درباره میزان مالیاتی که باید بپردازند دارند. بنابراین اگر اطلاعات کافی در زمینه پرونده تراکنشهای مالیاتی نداشته باشید ممکن است با مشکلات بسیاری مواجه شده و مجبور باشید زمان زیادی را در سازمان مالیات جهت دفاع از پرونده، سپری کنید. اما ابتدا بیایید ببینیم مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی چیست و چرا به آن نیاز داریم؟
تمام قوانین و مقررات مربوط به مالیات بر تراکنشهای بانکی
مراحل مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی چطوری است؟
اگر پرونده مالیاتی داشته باشید و طبق مقررات لازم باشد مبلغی را بابت مالیات به دولت بپردازید، قطعا به مشاورههای متخصصان پروندههای مالیاتی نیاز خواهید داشت. در واقع، اگر شما تراکنشهایی با رقمهای بالا داشته باشید اطلاعات حساب کاربری شما توسط بانک مرکزی، در اختیار سازمان مالیاتی قرار میگیرد. این سازمان، موظف است که تراکنشهای شما را بررسی کرده و مبلغی را بابت مالیات، در نظر بگیرد. همچنین اگر تراکنشهای مشکوکی داشته باشید یا مبالغی با ارزش بالا را بین حسابهای بانکی، جابهجا کرده باشید این سازمان، پیگیریهای لازم را انجام داده و پروندههای مالیاتی برای شما بهوجود میآید.
از آنجا که کارهای اداری، نیاز به صرف زمان و انرژی زیادی دارند ممکن است طی رفتوآمدهای بسیار نیز حل نشوند و نتوانید بهدرستی از پرونده مالیاتی خود دفاع کنید. بنابراین باید از متخصصانی که در این زمینه، اطلاعات و مهارت کافی را دارند کمک گرفته و اجازه دهید تا آنها از تجربه کاری خود جهت مشاوره مالیات بر تراکنش های بانکی شما استفاده کنند.
میتوان گفت دفاع کردن از پرونده مالیاتی توسط خودتان، مانند این است که کاری که فقط یک مهندس مکانیک با ابزار مخصوص میتواند انجام دهد را خودتان بخواهید در منزل و بدون هیچگونه ابزار و تجربه انجام دهید. بدیهی است که علاوهبر هدر دادن زمان و انرژی بسیار، به نتیجه مطلوب نخواهید رسید و ممکن است حتی مشکلات دیگری را برای سیستم خودروی خود بهوجود آورید. مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی هم بههمین صورت خواهد بود. اگر از فرد با تجربه که علم دفاع کردن از چنین پروندههایی را دارد کمک بگیرید قطعا سریعتر و آسانتر به نتیجه خواهید رسید. بنابراین بهتر است از متخصصین کاربلد موسساتی از جمله موسسه آرکا کمک گرفته و مشکل خود را بهسادگی حل کنید.
محاسبه دقیق مالیات بر تراکنش توسط کارشناسان امور مالی
انواع مشاوره کاهش مالیات تراکنشهای بانکی در آرکا به چه صورت است؟
موسسه آرکا با ارائه راهکارهای نوین و بهرهگیری از متخصصین حرفهای، در تلاش است تا نسبت به شرایطی که دارید به شما مشاورههای آنلاین و تلفنی بدهد. بنابراین اگر سوالاتی در زمینه امور مالی و مالیاتی دارید و یا پروندهای در سازمان مالیات دارید که نیاز است هر چه زودتر به آن رسیدگی شود، بهتر است از مشاوره های مالیات بر تراکنش این مجموعه استفاده کنید. شما میتوانید بسته به نیازتان، بهصورت آنلاین با پشتیبانی و مشاوران آرکا ارتباط برقرار کرده و یا بهصورت تلفنی و مستقیم، با آنها صحبت کنید.
خدماتی که موسسه آرکا به شما ارائه میدهد صرف نظر از آنلاین یا تلفنی بودن آن، بسیار کاربردی و حرفهای بوده و جواب تمام سوالهای شما در زمینه پروندههای مالیاتی را خواهد داد. بنابراین شما میتوانید به هر روشی که برای شما مناسبتر است با متخصصان مجموعه، ارتباط برقرار کرده و از مشاورههای دقیق و کاربردی آنها بهرهمند شوید.
بررسی مالیات حساب تجاری جهت کاهش مالیات تراکنشهای بانکی
چرا مشاوره مالیات بر تراکنشهای بانکی آرکا را انتخاب کنیم؟
احتمالا موسسات بسیاری را در زمینه امور مالی و مالیاتی دیده باشید. وظیفه تمام این موسسات، ارائه خدمات، راهکارهای مناسب و مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی جهت حل شدن مشکلات و مسائل مالیاتی شما است. اما چرا باید مشاوره مالیاتی آرکا را برای پرداختن به این امور، انتخاب کنیم؟ مجموعه آرکا، یکی از فعالترین مجموعهها در زمینه مشاورههای مالیاتی بوده و خدماتی غیر از امور مالی را نیز به شما ارائه میدهد. این مجموعه، با بهرهگیری از استراتژیهای منحصربهفرد و افراد با تجربه، کاملا بر قوانین مالیاتی، مسلط بوده و بهترین مشاورهها را در اختیار شما قرار میدهد. تیم قدرتمند آرکا، بهترین مشاوره مالیاتی برای اشخاص را ارائه خواهد داد و شما را در امر حل کردن مسائل مالیاتی و دولتی، راهنمایی خواهد کرد.
این مجموعه، چندین سال است که فعالیت خود را شروع کرده و از آن زمان تاکنون، توانسته است رضایت بیش از ۸۵ درصد از مشتریان خود را بهدست آورد. همچنین پروژههای مالیاتی بسیاری را با موفقیت، خاتمه داده و تعداد مشتریان وفادار آن به بیش از ۳۰۰ نفر میرسد. بنابراین شما میتوانید پروندههای مالیاتی خود را با اطمینان کامل به این مجموعه سپرده و از مشاورههای آنها در این زمینه، نهایت استفاده را داشته باشید.
همچنین اگر صاحب شرکتی هستید که با مسئله مالیات بر تراکنش، روبهرو شدهاید میتوانید از این مجموعه کمک گرفته و مالیات شرکت را بهطور دقیق محاسبه کنید. در واقع، محاسبه مالیات بر تراکنش شرکت میتواند امری طاقتفرسا و زمانبر باشد و نتیجه دقیقی هم به شما ندهد. اما مشاورههای متخصصان این مجموعه، کمک بسیاری در محاسبه این ارقام به شما خواهد کرد. ما اینجاییم تا به شما در امور پیچیده مالیاتی کمک کرده و مشاورههای لازم در این زمینه را به شما بدهیم.
اظهارنامه مالیاتی که ماهیت تراکنش و مبلغ مالیات را تعیین میکند
جدیدترین قوانین و مقررات تراکنش بانکی، مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی
همانطور که درباره مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی گفتیم، اگر تراکنشهای بانکی شما مبلغ بالایی داشته و دارای ماهیت درآمدی باشند، مشمول یکسری قوانین و مقررات مالیاتی خواهند شد. شما با دانستن این قوانین، میتوانید در محاسبه مالیات بر تراکنش خود، دقیقتر عمل کرده و موظف به پرداخت مالیات با مبالغ بالا نباشید. همچنین برخی افراد، ممکن است سعی در فرار مالیاتی داشته باشند و مالیات خود را طبق مقررات به دولت پرداخت نکنند. بنابراین، در ادامه قرار است جدیدترین قوانین و مقررات تراکنشهای بانکی را برای شما شرح دهیم تا در جریان قوانین جدید قرار گرفته و آنها را جدی بگیرید.
قوانین و مقررات جدید مربوط به تراکنشهای مالیاتی
قوانین جدید مالیات بر تراکنشهای ماهیانه
بهطور کلی، تراکنشهای روزانه و معمولی شما شامل مالیات زیادی نخواهند شد و حساب شما نیز مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. اما اگر صاحب یک حساب کاری باشید و مجموع تراکنشهای شما در ماه، بیش از میزان مقرر شده باشد حساب شما را بهعنوان یک حساب تجاری، مورد بررسی قرار خواهند داد. در واقع، اگر مبلغ تراکنشهایی که در ماه به حسابهای مختلف واریز میکنید، تعدادشان بیش از ۱۰۰ مورد باشد و مجموع مبلغ واریز شده نیز از حد مجاز، بالاتر رفته باشد شامل مالیات خواهد شد. زیرا همانطور که گفتیم، این حساب توسط سازمان مالیات مورد بررسی قرار خواهد گرفت و شما باید به پرونده مالیاتی آن رسیدگی کنید.
کسب اطلاعات و مشورت با یک مشاور مالیاتی، کمک زیادی به شما در این زمینه خواهد کرد و باعث میشود بتوانید پرونده مالیاتی خود را سریعتر و با روشهای سادهتر خاتمه دهید.
محدود شدن سقف انتقال وجه روزانه
قوانین مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی
در زمینه مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی باید بگوییم که در سالهای اخیر، موارد بسیاری درباره پولشویی و فرار مالیاتی گزارش شده است. بههمین دلیل، قوانین جدیدی وضع شدند تا با افرادی که از پرداخت مالیات، شانه خالی میکنند بهصورت قانونی، مبارزه شود. از آنجا که برخی افراد، پرداخت مالیات به دولت را امری اشتباه میدانند و نمیخواهند این مبلغ را به دولت بپردازند سعی میکنند با عملی همچون پولشویی، از پرداخت این مبلغ اجتناب کنند. اما قوانین جدید، به این صورت است که تراکنشهای بانکی افراد بهصورت دقیقتر و جدیتری مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نظارت بیشتری روی آنها انجام خواهد شد.
بنابراین اگر شخص یا اشخاصی، سعی بر انجام تراکنشهای مشکوک داشته باشند و یا از پرداخت مالیات، اجتناب کنند با آنها بهصورت قانونی برخورد خواهد شد. همچنین اگر صاحب شرکت باشید و تراکنشهای آن شرکت، از مبلغ معینشده بالاتر برود قطعا نظارت بیشتری روی حساب شما انجام خواهد شد و ممکن است مالیات سنگینی برای شما در نظر گرفته شود. در این مواقع، بهتر است با یک مشاوره مالیاتی مشورت کرده و مبلغ مالیاتی که شرکت باید بپردازد را بهطور دقیق محاسبه کنید. این کار باعث میشود تا در انجام تراکنشهای خود، دقیقتر عمل کرده و پرونده مالیاتی با مبلغ بالایی برای شما ایجاد نشود.
البته اگر هم در این لحظه، پرونده مالیاتی در سازمان مالیات دارید میتوانید از مشاورههای متخصصین تراکنشهای بانکی آرکا کمک بگیرید تا بتوانید بهدرستی از پرونده مالیاتی خود دفاع کنید. با داشتن اطلاعات کافی و دفاع درست از پرونده، میتوانید چند درصد از مالیاتی که قرار است بپردازید را کاهش دهید.
سقف تراکنشهای بانکی، مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی
جهت مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی باید بگوییم که با ایجاد قوانین جدید، تنها تا سقف یک میلیارد تومان میتوانید تراکنشهای کارت به کارت انجام دهید. همچنین امکان انتقال اینترنتی با وجه ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان در روز، مجاز است. تنها کافی است به بانک مراجعه کرده و از طریق، انتقال شبا، واریز خود را انجام دهید. البته باید توجه داشته باشید که اگر تراکنشهای ماهیانه شما در حسابهای غیر تجاری و شخصی، از ۲۰۰ میلیون تومان بیشتر شود حساب شما بهعنوان یک حساب تجاری در نظر گرفته میشود. بهعنوان مثال، اگر مبالغ بالای ۵ میلیارد ریال را در حساب بانکی خود نگه دارید، مشمول ۲۵ درصد مالیات خواهد شد.
در واقع، اینطور تلقی خواهد شد که شما فعالیت تجاری و اقتصادی با حساب خود انجام دادهاید و تراکنشهای شما ماهیت درآمدی کسب خواهند کرد. بههمین دلیل سازمان مالیات، حساسیت بیشتری در بررسی تراکنشهای حساب بانکی شما انجام خواهد داد و ممکن است مالیاتهای سنگینی برای آن در نظر گرفته شود. همچنین اگر مبالغ تراکنشهای شما، افزایش چند برابری داشته باشند ممکن است بهعنوان یک عمل مشکوک محسوب شده و پرونده مالیاتی با جرائم سنگین برای شما ایجاد شود. این پروندهها نیاز به پیگیری دارند و باید درباره آنها با افراد متخصص، مشورت کنید.
همچنین لازم است بدانید که اگر شخص حقیقی هستید تا ۲۰ میلیارد ریال و اگر مستمریبگیر هستید تا ۱۰ میلیارد ریال میتوانید در ماه، تراکنش انجام دهید. افراد بیکار نیز میتوانند تا سقف ۵ میلیارد ریال، تراکنش بانکی داشته باشند. اما اگر تراکنشهای بانکی از مبالغ گفتهشده، بیشتر شود حساب افراد مورد نظارت سازمان مالیات قرار میگیرند. بنابراین در مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی باید بگوییم که ممکن است نیاز باشد مستندات و مدارکی جهت بررسی ماهیت این تراکنشها به سازمان مالیات، ارائه دهید.
محدود شدن مبلغ کارت به کارت
قوانین مربوط به حسابهای شخصی
احتمالا شما هم به این موضوع فکر کردهاید که اکنون که حساب بانکی تجاری، مورد بررسی توسط سازمان مالیات قرار میگیرد چرا واریز و برداشتهای تجاری که مربوط به کسب و کار میشود را با حساب شخصی انجام ندهیم؟ در این صورت، مالیات کمتری در شرکت میپردازیم و دریافت وجه نیز از طریق حساب بانکی شرکت صورت نمیگیرد! این تفکر کاملا اشتباه است! چراکه اگر صاحب شرکت باشید و تراکنشهای بانکی تجاری خود را از طریق حسابهای شخصی انجام دهید، باید مالیات بیشتری بهعنوان یک شخص حقیقی به دولت بپردازید.
قوانین مربوط به انجام تراکنشها از طریق حساب بانکی اعضای خانواده
یکی دیگر از تفکرات اشتباهی که در زمینه انجام تراکنشهای بانکی با مبالغ بالا وجود دارد، انجام تراکنشها و گردش آنها در حساب اعضای خانواده است. البته اگر استثناعاً نیاز باشد که چنین کاری انجام دهید و مبلغی با ارقام بالا را از طریق حسابهای بانکی سایر اعضای خانواده دریافت کنید، مشکلی ندارد و انجام آن باعث بروز مشکل خاصی نخواهد شد. اما اگر مرتباً بخواهید تراکنشهای خود را از طریق حسابهای بانکی اعضای خانواده انجام دهید سازمان مالیات، متوجه فعالیت اقتصادی شما خواهد شد و آن را مورد پیگیری قرار خواهد داد.
بهعنوان مثال اگر سرپرست یک خانواده، وجوه خود را از طریق حساب بانکی فرزند، پدر و برادر خود دریافت کند تمام این اشخاص در این گردش حساب، شریک خواهند بود. بنابراین هنگام دریافت مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی، باید این نکته را در نظر بگیرید که نام خانوادگی تمام این افراد شبیه به هم بوده و بهدلیل نسبت خانوادگی که دارند مشخص است که این حساب بین افراد خانواده به گردش در آمده است. بنابراین غیر از فرد اصلی، حساب بانکی سایر اعضا نیز مشمول مالیات خواهند شد.
قوانین مربوط به تراکنش از طریق کارتخوانها، مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی
کارتخوانها نیز از جمله مواردی هستند که جزو حساب بانکی شما محسوب شده و هر تراکنشی که بهوسیله آنها انجام شود مشمول مالیات خواهد شد.
تراکنشهای بانکی که توسط کارتخوان انجام شده و مشمول مالیات خواهند شد
قوانین مربوط به تراکنشهایی که از پرداخت مالیات، معاف هستند!
برخی از تراکنشها وجود دارند که شامل مالیات نخواهند شد و سازمان مالیات، حساسیتی بر نظارت روی آنها ندارد. بهطور کلی، میتوان گفت هر تراکنشی که ماهیت درآمدی نداشته باشد و تراکنش تجاری، تلقی نشود از پرداخت مالیات معاف است. همچنین اگر تراکنشهای بانکی که انجام میدهید مربوط به امور خیریه، ارثیه، نذورات، کشاورزی و… باشند مشمول مالیات نخواهند شد.
البته تراکنشهای غیر درآمدی، به موارد مختلفی تقسیم میشوند. بهعنوان مثال، تسهیلات و سود بانکی، تراکنشهای ریز مربوط به امور روزانه، حسابهای تنخواه، انتقال وجه بین حسابهای شرکا در یک شرکت، مبالغی که جهت جبران یک خسارت دریافت میشوند و انتقال وجوهی که بهعنوان مبلغ غیر درآمد به حساب یک شخص واریز شوند شامل مالیات نخواهند شد. البته توجه داشته باشید که حسابهای غیر درآمدی به موارد دیگری نیز تقسیم میشوند که بستگی به شرایط تراکنش دارند.
برای اینکه بتوانید تراکنشهایی که معاف از پرداخت مالیات هستند را بهطور دقیق بررسی کنید میتوانید از مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی استفاده کرده و با کارشناسان آرکا ارتباط برقرار کنید تا سوالات خود در این زمینه را از آنها بپرسید.
نحوه محاسبه مالیات گردش حسابهای بانکی
محاسبه مالیات گردش حسابهای بانکی، ممکن است امر پیچیدهای باشد و شما را در محاسبه دقیق مالیات، کمی گیج کند. اما با استفاده از آموزشهایی که در ابتدا میدهیم میتوانید مالیات بر تراکنش حسابهای خود را بهصورت حدودی، محاسبه کنید.
- اگر درآمد ماهیانه شما تا سقف ۵۰ میلیون تومان در ماه است ۱۵ درصد کل درآمد بهعنوان مالیات محسوب میشود.
- اگر درآمد ماهیانه شما، مبلغی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان در ماه است ۲۰ درصد کل درآمد بهعنوان مالیات محسوب میشود.
- اگر درآمد ماهیانه شما بالای ۱۰۰ میلیون تومان در ماه است ۲۵ درصد کل درآمد بهعنوان مالیات محسوب میشود.
البته این موارد، ممکن است در کسب و کارهای مختلف، متفاوت باشد و بستگی به تراکنشهای حساب بانکی شخص دارد. بنابراین نمیتوان بهصورت دقیق، توضیح داد که شما دقیقا چه مبلغی را بهعنوان مالیات باید به دولت بپردازید. همچنین محاسبه مبلغ مهمی همچون مالیات، نیاز به بررسیها و محاسبات بیشتر و دقیقتری دارد که تنها یک متخصص حرفهای و کاربلد میتواند آن را انجام دهد. بنابراین از آنجا که محاسبه مالیات بر تراکنشهای بانکی، امری مهم و ضروری محسوب میشود، بهتر است از مشاوره مالیات بر تراکنش های بانکی آرکا کمک گرفته و مالیات حساب شخصی یا تجاری خود را بهصورت دقیق، محاسبه کنید.
چگونه از درآمد یا تراکنشهای بانکی در سازمان مالیات دفاع کنیم؟
همانطور که گفته شد، زمانیکه سقف تراکنشهای ماهیانه شما از مبالغ تعیینشده، تجاوز کند حساب شما مشمول پرداخت مالیات خواهد شد. به عبارت دیگر، در زمینه مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی باید بگوییم که زمانیکه حساب شما طبق قوانین سازمان مالیات، مورد بررسی و نظارت قرار میگیرد ممکن است با مسائلی همچون پروندههای مالیاتی با جرائم بالا، مسائلی همچون پولشویی و… روبهرو شوید. البته این شرایط ممکن است برای هر شخصی پیش بیاید و جای نگرانی وجود ندارد.
اگر با چنین مسائلی روبهرو شدید و یا هنگام محاسبه مبلغ مالیات حساب بانکی خود، به تناقض با مبلغی که سازمان مالیات در نظر گرفته بود رسیدید تنها کافی است که با مشاورین مالیاتی خبره در موسسه آرکا تماس گرفته و راهکارهای لازم را دریافت کنید. متخصصان امور مالی و مالیاتی در این مجموعه، میتوانند شما را در امر دفاع از پرونده مالیاتی و خاتمه دادن آن راهنمایی کرده و بهترین مشاورهها را در این زمینه به شما بدهند.
صرف زمان و هزینه کمتر برای خاتمه دادن به پرونده مالیاتی با دریافت مشاوره از کارشناسان
کلام آخر درباره مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی
مسائل و پروندههای مالیاتی، از جمله مواردی هستند که قوانین و مقررات مربوط به خود را دارند و توسط سازمان مالیات، مورد بررسی قرار میگیرند. دفاع کردن از پروندههای مالیاتی، امری زمانبر بوده و ممکن است انرژی بسیاری از شما بگیرد. بنابراین رسیدگی به موضوعاتی همچون مالیات بر تراکنش حساب بانکی و محاسبه مالیات بر گردش حساب، تقریبا عمل پیچیدهای بوده و ممکن است شما را با چالشهایی روبهرو کند.
در واقع، اگر از قوانین مربوط به امور مالیاتی، اطلاعات و آگاهی کافی نداشته باشید و مراقب سقف تراکنشهای ماهیانه خود نباشید ممکن است تراکنشهای بانکی شما بهطور جدی توسط سازمان مالیات، مورد بررسی قرار گرفته و با مشکلاتی همچون پولشویی و… مواجه شود. دریافت مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی توسط کارشناسان آرکا، کمک بزرگی در زمینه حل کردن این مسائل و مشکلات خواهد کرد. بنابراین با مشاوران در مجموعه آرکا، تماس حاصل کنید تا شما را در امر دفاع از پروندههای مالیاتی، راهنمایی کرده و تمام سوالات شما در زمینه قوانین امور مالی کشور را پاسخ دهند. (
سوالات متداول
کدام تراکنشهای بانکی شامل مالیات نمیشوند؟
به بیان ساده، تراکنشهایی که ماهیت درآمدی نداشته باشند و از طریق حساب تجاری انجام نشوند شامل مالیات نخواهند شد.
سقف تراکنشهای بانکی چقدر است؟
سقف تراکنشهای بانکی برای افراد بیکار تا ۵۰ میلیارد، برای اشخاصی که مستمری میگیرند تا ۱۰ میلیارد و برای شخص حقیقی تا ۲۰ میلیارد ریال در ماه است.
برای دفاع از پرونده مالیاتی باید چه کنیم؟
در دفاع از پرونده مالیاتی، ملزم هستید که ابتدا مدارک و مستنداتی که سازمان مالیات از شما میخواهد را ارائه داده و سپس با استفاده از مشاورههای مالیاتی آرکا، در جهت خاتمه دادن به پرونده تلاش کنید.
از چه طریق میتوانیم برای مشاوره پرونده تراکنش های مالیاتی با متخصصین مجموعه آرکا ارتباط برقرار کنیم؟
شما میتوانید از طریق تماسهای تلفنی و یا ارتباط آنلاین، از مشاورههای مالیاتی آرکا بهرهمند شوید.
امکان کامنت و نقد و بررسی:
با بیان دیدگاه خود درباره پروندههای مالیاتی، میتوانید تجربه شخصی خود را درباره امور مربوط به گردش حساب و تراکنشهای بانکی اعلام کنید. همچنین میتوانید انتقادات و پیشنهادات خود را بیان کنید تا ما با بررسی آنها بتوانیم شما را در مسیر رسیدگی به امور مالی و مالیاتی، ختم پروندههای مالیاتی سنگین و کاهش درصد مالیات تعیینشده، یاری کنیم.